На вулиці Городоцькій у Львові демонтували два самовільні кіоски з шаурмою

2028 0
У департаменті містобудування ЛМР зазначають, що споруди заважали капітальному ремонту тротуару.
фото: лмр

фото: лмр

На вул. Городоцькій, 23 у Львові демонтували два самовільні кіоски, де продавали шаурму та каву. Обидва були розміщені посеред хідника і заважали капітальному ремонту тротуару. Про це повідомили у департаменті містобудування ЛМР.

Їх демонтувало КП «Адміністративно-технічне управління» на виконання рішення виконкому.

Читайте також: Поблизу Стрийського парку демонтували колибу, що належала недіючому підприємству

«Був ще один серйозний нюанс – ці кіоски не мали ні централізованого водопостачання, ні водовідведення, тож говорити про дотримання елементарних санітарних норм у цьому випадку годі. Щобільше, свого часу саме ці торговельні точки потрапили до переліку небезпечних вуличних фастфудів Львова, які склали районні адміністрації», – зазначили в департаменті.

Додамо, що ще одну споруду власник пообіцяв демонтувати власноруч. Для цього він має час до 20 серпня.

Нагадаємо, що ділянку дороги на вул. Пилипа Орлика у Львові планують розширити. Йдеться про відтинок у 50 метрів. Також хочуть облаштувати додатковий правий поворот на вул. Мазепи. Влаштуванню цього повороту заважають 6 тимчасових споруд, які мають прибрати.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!