Політична реклама

На вулиці Городоцькій у Львові планують облаштувати лавки

1946 2
Ініціатори проекту озеленення вулиці Городоцької у Львові підрахували – для того, щоб засадити вулицю деревами і кущами, потрібно орієнтовно 216 тисяч гривень. Тепер шукають спонсорів, які готові дати гроші на озеленення.

На робочій зустрічі у Львівській міській раді ініціативні львів’яни оприлюднили попередній кошторис проекту озеленення «нижньої» Городоцької – від церкви Анни до торгового центру «Магнус».

«У 216 тис. грн. входить демонтаж тротуарної плитки на роздільній смузі та острівці безпеки, підготовка ґрунту, вартість саджанців та оплата робіт з їх висадки. Також по проекту ми передбачили три кільцеві лавки з деревами біля церкви Анни», – розповів один з ініціаторів озеленення Михайло Закопець.

Оскільки проектом реконструкції Городоцької озеленення не було передбачене, то гроші на його фінансування активні львів’яни теж шукатимуть самі. Зокрема, звертатимуться по допомогу до великих компаній, які працюють у Львові, з проханням про фінансову підтримку.

Ініціативна група львів’ян пропонує висадити дерева на роздільній смузі вул. Городоцької і цим  оживити магістраль. Зокрема, згідно з відкорегованим проектом, на «нижній» Городоцькій заплановано висадити близько десяти кулястих кленів та живопліт. 

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
15 Січня, 2014 23:23
Ініціатор А чому претензії до тих,хто робить те,що їм виходить?пишіть заяви,дзвоніть на гарячу лінії,та і зрештую,якщо відірвати себе від дивану,то все вийде)
15 Січня, 2014 16:35
666 ... а чому НЕ планують привести до нормального стану новозбудований "провулок" Городоцька - Шевченко ? ... невже ніхто не побачив конкретної ЗАГРОЗИ ЖИТТЮ і ЗДОРОВ`Ю ЛЬВІВ`ЯН від НЕМИНОЧОГО сповзання-падіння бетонної огорожі території в/ч та ще й з єлементами (фундаментними блоками)старої "підпорної стінки" просто на хідник ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!