Політична реклама

На вулиці Городоцькій у Львові у тестовому режимі курсує трамвай №6

1360 0
Сьогодні, 13 грудня, з 12 год. почали «обкатку» трамвайних колій на відремонтованій вул. Городоцькій. Відтак, там курсує трамвай №6.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Сьогодні ми випробовуємо новозбудовані колії, тому трамваї поки курсують в тестовому режимі. Від завтра трамвай №6 рухатиметься вниз вул. Городоцькою вже з пасажирами», - зазначив Володимир Ковалів, головний інженер ЛКП «Львівелектротранс».

У зв’язку із тим, що поки не завершені роботи із влаштування трамвайних колій та монтування контактної мережі на розв’язці вул. Городоцької-Шевченка, трамвай №6 курсуватиме лише зі сторони Головного вокзалу.

Відтак, його маршрут пролягатиме від Залізничного вокзалу по вул. Городоцькій – Торговій – Гонти – Підвальній – Франка – Вітовського – Київській - Бандери і назад до Залізничного вокзалу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!