На вулиці Хімічній у Львові зрізали всі старі тополі. Чи висадять натомість нові дерева

2046 0
На ділянці проводять роботи зі зрізки аварійних тополь для того, аби замінити дерева новими саджанцями
фото: Andriy Zinia у Фейсбуку

фото: Andriy Zinia у Фейсбуку

На вулиці Хімічній, 18-22 у Львові зрізали старі тополі. Відповідні фото на сторінці «Гарячої лінії міста Львова» розмістив один із користувачів.

Як відповіли у Шевченківській районній адміністрації, на ділянці проводять роботи зі зрізки аварійних тополь для того, аби замінити дерева новими саджанцями. Викорчовувати пні будуть проводити вже навесні з наступною підготовкою ґрунту для висадки нових саджанців, які запланували висадити під час загальноміської весняної висадки.

Читайте також: Чи потрібно було зрізати здоровий ясен на Генерала Чупринки

Породи майбутніх дерев будуть узгоджувати з управлінням екології і природних ресурсів ЛМР.

Нагадаємо, що напередодні у Львові, на вулиці Горбачевського 10, де облаштовують Центр обслуговування пасажирів, зрізали дерева. В управлінні екології Львівської міської ради кажуть, що дерева обстежили, але дозволу на зрізку не давали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!