На вулиці Івана Франка у Львові загорілась маршрутка. Відео

1652 0
Загоряння відбулось у моторній частині автобусу.
Фото: busphoto

Фото: busphoto

Сьогодні пообіді на вулиці Івана Франка у Львові загорівся автобус МАН. Автобус курсує за маршрутом №53 (проспект Червоної Калини – Галицьке перехрестя) обслуговує його підприємство «Успіх БМ».

Загорівся моторний відсік, ніхто не постраждав, про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів речник ДСНС Львівщини Ігор Курус.

Читайте також: На вулиці Авіаційній у Львові загорівся тролейбус №27

«До нас інформація надійшла о 15:00, пожежу було ліквідовано, ніхто не постраждав. Коли помітили загоряння, то водій зупинив автобус, пасажири вийшли. Загоряння відбулося у моторному відсіку», – розповів Ігор Курус.

Керівник ТзОВ «Успіх БМ» Володимир Іськович запевняє, що автобус був у доброму стані. Придбали його за кордоном, вживаним у 2012 році. «Він був у  доброму технічному стані, поремонтований. Причини загоряння будемо досліджувати, треба робити експертизу», – пояснив він.

Він також додає, що нині на підприємстві автопарк оновлюють. Цього тижня придбали два вживані автобуси Mercedes-Benz Evobus 0530 Citaro з Берліна, які мають виїхати на 53 маршрут.

Читайте також: Приватний перевізник у Львові придбав вживані автобуси, що мають виїхати на маршрут №53

Нагадаємо, у листопаді на зупинці біля Південного ринку, на вулиці Щирецькій, загорівся тролейбус «Електрон». У вересні у Львові загорівся автобус №6А, а також тролейбус №27.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!