На вулиці Княгині Ольги у Львові зведуть автомийку із закладом громадського харчування

1897 0
Заклад змішаного використання зведуть неподалік від ЖК Грінвіль.

У Львові, на вулиці Княгині Ольги, поблизу ЖК Грінвіль збудують автомийку із закладом громадського харчування та адміністративними приміщеннями. Учора, 19 листопада, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради, погодили видачу містобудівних умов та обмежень на нове будівництво.

«На вулиці Княгині Ольги, 100-А у Львові, на ділянці між дорогою і залізницею пропонується сформувати невеликий об’єкт змішаного використання. Там має бути невеличкий заклад харчування, коворкінг», – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання.

За інформацією з містобудівної документації, ЛМР встановила гранично допустима висотність будівлі – 13,50 метрів. Ділянку площею 0,0841 дозволили забудувати на 64%. Вона знаходиться неподалік від ЖК Грінвіль та  залізничної колії. Автомийку із закладом громадського харчування і адміністративними приміщеннями дозволили звести Марті Колішецькій. Вона уже декілька років орендує цю земельну ділянку, там працювала автомийка.

Земля перебуває у зоні житлової та громадської забудови. Функціональне призначення земельної ділянки за зонінгом Франківського району – озеленені території відповідно. Це зона Л-1. 

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!