На вулиці Колумба – Тракт Глинянський реорганізують рух та нанесуть розмітку «вафельницю»

5046 2
У майбутньому на перехресті вулиць Колумба і Тракт Глинянський планують побудувати кільце.
Фото: google maps

Фото: google maps

На вулиці Колумба у Львові запровадять реверсивний рух. Відповідні зміни до схеми руху погодили сьогодні, 4 грудня, під час засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху.

Читайте також: На Котляревського – Горбачевського знову реорганізують рух

За словами в. о. директора житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександра Одинця, зранку й до 14:00 авто зможуть рухатись вулицею Колумба у напрямку до центру, а після 14:00 навпаки – їхати з центру в напрямку Винників із можливістю повернути на вулицю Тракт Глинянський. 

Водночас Тракт Глинянський матиме дві смуги руху. Також на Личаківській, між Пасічною і Голинського, заборонять хаотичне паркування та перенесуть зупинку громадського транспорту далі за перехрестя у бік Винників. 

Ці заходи, зазначає Олександр Одинець, тимчасові, і оскільки під час реконструкції перехрестя планують побудувати кільце та додати ще одну смугу руху на Личаківській. Це, на його думку, допоможе вирішити проблему заторів на Личаківській та Пасічній. Поки що ж на перехресті Колумба – Тракт Глинянський нанесуть нову розмітку, так звану «вафельницю», аби авто не перешкоджали тим, хто виїжджатиме з вулиці Колумба.

Нова організація дорожнього руху запрацює після того, як Личаківська районна адміністрація встановить відповідні знаки.

Читайте також: Наприкінці вулиці Личаківської реорганізують рух. Схема

Додамо, що після того, як відремонтували вулицю Голубця, що є сусідньою Колумба, автомобілі почали об’їжджати нею затори на Личаківській. Це спровокувало спротив мешканців, адже вулиця призначена для пішохідного руху. Пізніше міська комісія з безпеки дорожнього руху вирішила заборонити рух вулицею та встановити знаки «житлова зона».

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
6 Грудня, 2019 10:18
666 ... і чого то комусь захотілося того , від чого і так потерпаємо ? ... маю на увазі отих "дурнів і дороги" ...
5 Грудня, 2019 19:25
Ярослав Замість ремонту тих ста метрів від Пасічної до Тракту Глинянського, будуть малювати кубики. Це сюр. Якщо вже така гулянка, то робіть реверсною і Личаківську, Городоцьку, Шевченка і всі решта. Хаос, так хаос.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!