На вулиці Котляревського у Львові реорганізували рух. Схема

5709 1
Рух транспорту на Котляревського розвернули у протилежний бік.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

На вулиці Котляревського змінили напрям руху транспорту у протилежний бік. Відповідне рішення прийняли під час засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху сьогодні, 12 грудня.

Читайте також: Виділену смугу громадського транспорту на Свєнціцького відділять делініаторами

Нині транспорт рухається у напрямку від вулиці Горбачевського до перехрестя з вулицею Чупринки та Київською. Після реорганізації авто рухатимуться у протилежному напрямку – до вулиці Горбачевського.

Додамо, що цією вулицею не курсує громадський транспорт – автобуси та трамваї їздять паралельною вулицею Чупринки. Зміни наберуть чинності, коли Франківська РА встановить відповідні дорожні знаки.

Нагадаємо, нещодавно міська комісія з безпеки дорожнього руху змінила напрями руху на вулиці Костомарова та Скельній.

Вікторія Ейсмунт

Схема КБДР


Читайте також:
14 Травня, 2019 10:34
Віталій І нахріна було то робити? Ті, хто це придумують - чим вони на роботу їздять? Чи взагалі вони виходять з дому? Ідіоти, інакше не назвеш, тепер там вічна пробка до Сахарова
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!