На вулиці Куліша у Львові після ремонту буде велодоріжка

1793 0
На одній частині вул. Куліша – від вул. Шпитальної до вул. Зернової – готуються замощувати бруківку. На іншій ділянці - від вул. Зернової до вул. Медової – замінюють каналізацію та водоморежі.
Фото: www.espanarusa.com

Фото: www.espanarusa.com

Роботи триватимуть до 30 серпня, повідомили у прес-службі Львівської міськради. 

На цій ділянці вул. Куліша відновлять тротуари і облаштують велодоріжку, яка пролягатиме від вул. Цехової і повертатиме на вул. Зернову, на якій велодоріжка вже є.

У зв’язку із закриттям нової ділянки вул. Куліша, внесено зміни у рух громадського транспорту. Міські автобуси оминають закриту ділянку дороги в напрямку центру по пр. Чорновола з прямим поворотом на вул. Городоцьку, у зворотному напрямку по вул. Городоцькій – пл. Торговій – пл. Осмомисла – пл. Різні – пр. Чорновола.

На час проведення робіт тролейбус №13 у напрямку до центру матиме кінцеву зупинку перед мостом за перехрестям пр. Чорновола – вул. Хімічна. У зворотному напрямку кінцева зупинка буде розміщена на пр. Чорновола біля палацу культури ім. Хоткевича.

Ремонтують вул. Куліша з 14 липняТакож через ремонт до осені будуть перекриті кілька вулиць в районі вул. Джерельної. А з четверга, 24 липня, на ремонт закриють вул. Авіаційну.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!