На вулиці Кульпарківській стартує реконструкція контактної мережі. Чи зміниться рух транспорту

1479 0
Термін виконання – 6 місяців, тобто до вересня 2021 року.
Фото: Андрій Бойко

Фото: Андрій Бойко

реконструкція контактної мережі на вул. Кульпарківській (від Городоцької до Наукової). Проєкт фінансується за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. Термін виконання контракту – 6 місяців, тобто до вересня 2021 року. У пресслужбі ЛМР додають, що роботи не перешкоджатимуть руху транспорту, тролейбусні маршрути курсуватимуть відповідно до свого графіку.

Читайте також: У Львові планують відкрити нові трамвайні і тролейбусні маршрути. Інтерактивна мапа

Читайте також: Чи вмикають тепло у львівських трамваях: журналістський експеримент

Нагадаємо, 16 березня 2018 року Львівська міська рада, ЛКП «Львівелектротрнас» та Європейський банк реконструкції і розвитку підписали Угоду про намір кредитного фінансування для проєкту модернізації громадського тролейбусного транспорту.

Розмір кредиту становить 17 мільйонів євро, з яких 15 млн – кредит, і 2 млн – грант. На ці гроші вже придбали 50 тролейбусів, які виготовляє концерн «Електрон», а також визначили підрядника реконструкцію трамвайного депо на Промисловій за 3,5 млн євро.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!