На вулиці Курбаса у Львові демонтують два літні майданчики

2488 0
Власники майданчиків мають демонтувати їх до 30 квітня.
Фото: wp.com

Фото: wp.com

Заклади харчування мають демонтувати самовільно встановлені літні майданчики на вулиці Курбаса у Львові. Про це під час апаратної наради ЛМР повідомив голова Галицької райадміністрації Андрій Зозуля, передає Zaxid.net.

«На вулиці Курбаса один майданчик стоїть відповідно до погодженого паспорту, порушень немає. Інші два майданчики встановлені самовільно»— розповів Андрій Зозуля.

За його словами, власники майданчиків — ТОВ «Міт енд бургер» та ПП «Армена», — мають демонтувати їх до 30 квітня. Якщо цього не станеться, то після погодження з профільною комісією КП «Адміністративно-технічне управління» примусово демонтують літні майданчики.

Читайте також: Сміливе рішення. Як швидкісний трамвай міг би розвантажити Львів

Нагадаємо, після реконструкції 2015 року вулицю Курбаса зробили пішохідною, а у березні 2018 — на вулиці заборонили паркуватися  у зв’язку з облаштуванням пішохідної зони.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!