На вулиці Луганській у Львові пропонують збудувати велодоріжку

1399 0
Якщо петиція збере 500 підписів мешканців, то її розглянуть на пленарному засіданні ЛМР.
фото: lviv.com

фото: lviv.com

У Львові пропонують збудувати велодоріжку та облаштувати тротуари на вулиці Луганській. Відповідну петицію на сайті «Платформі електронної демократії» опублікував Аполлінарій Островський.

За словами автора, рухатися на ділянці від вул. Стрийської і до Сихівського мосту можна виключно проїжджою частиною з ризиком для життя, оскільки там інтенсивний трафік.

«Прошу обладнати вулицю Луганську велодоріжками та тротуарами (особливо ділянку від вулиці Стрийської до Сихівсього мосту). Місця для обладнання тротуару + велодоріжки більше ніж достатньо. Давайте зробимо Львів дійсно європейським містом з комфортною велоінфраструктурою», – йдеться в зверненні.

Читайте також: Затори на Двірцевій, або Чому не працює правило Kiss&Ride

Петиція зареєстрована 16 груня 2021 року і станом на зараз має понад 100 підписів. Якщо вона збере 500 голосів мешканців, то її розглянуть на пленарному засіданні Львівської міськради.

Нагадаємо, що напередодні у Львові також зареєстрували петицію з пропозицією зробити платним в’їзд до центральної частини міста. Водночас громадський транспорт, спецтранспорт та автомобілі на електротязі автор пропонує звільнити від плати. Обмежений в'їзд пропонують встановити у період з 7:00 по 18:00.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!