На вулиці Льва запрацює другий у Львові майданчик для будівельних відходів

5284 0
У перспективі такі майданчики мають облаштувати у всіх районах міста.
фото: ІА ZIK

фото: ІА ZIK

У Львові на вулиці Льва, 4а з вересня має запрацювати спеціальний майданчик для великогабаритних та дрібних будівельних відходів. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів керівник управління розвитку системи поводження з відходами ЛМР Сергій Сало.

Читайте також: За пляшку гроші. Як зменшити у Львові кількість сміття, що йде на утилізацію

Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету ЛМР ще 2 листопада, а сам майданчик вже до квітня 2019 року мав би працювати. Проте, за словами Сергія Сала, сталася затримка, зокрема, з укладенням договору оренди та ремонтними роботами. Він каже, що конкретна дата, коли майданчик відкриють, стане відома наступного тижня. Надалі такі майданчики планують відкривати у всіх районах міста, і зараз для цього шукають придатні території.

Читайте також: Як сортування сміття стає нормою. Три львівські історії успіху

Нагадаємо, що минулого літа перший пілотний майданчик для будівельного сміття облаштували на вулиці Жовківській, 14. Сюди львів'яни безкоштовно можуть вивозити старі меблі, залишки сміття після будівництва, шини, скло, пластик та інше. Обслуговує майданчики ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!