Політична реклама

На вулиці Личаківській у Львові рестраврують внутрішнє подвір'я

1243 0
Львівська міська рада спільно з проектом «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» та мешканцями будинку № 5 на вулиці Личаківській проводять роботи по переоблаштуванню внутрішнього подвір'я.

Так, у рамках такої співпраці тривають ремонтні та реставраційні роботи на вул. Личаківській, 5, - повідомляє прес-служба Львівської міськради. Тут замінили інженерні мережі, зараз виконують роботи з благоустрою внутрішнього дворика, реставрують одну браму, згодом  - ще одну.

Зокрема, уже завершені усі роботи з заміни інженерних мереж, замінено каналізаційний колектор. За ці роботи Галицька районна адміністрація заплатила 80,6 тис. грн. Зараз у дворику мостять плитку, яка раніше була на пл.Ринок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!