На вулиці Липинського у Львові демонтували скандальний павільйон. Фото

5343 0
Павільйон на клумбі встановили без відповідних погоджень.
Фото: Гаряча лінія Львова

Фото: Гаряча лінія Львова

У Львові на вулиці Липинського демонтували зупинковий павільйон, який напередодні встановили одразу за велодоріжкою на газоні, інформує Гаряча лінія Львова.

Як повідомили у департаменті економічного розвитку Львівської міської ради, павільйон встановили самовільно. «Керівником департаменту економічного розвитку було прийнято рішення про демонтаж павільйону на вул. Липинського, оскільки його встановлення не було погоджено, відповідно до передбачених законом норм», — йдеться у повідомленні Гарячої лінії Львова.

Нагадаємо, днями львів'яни поскаржились на сторінці Гарячої лінії Львова у Facebook, що одразу за кільцем Чорновола — Липинського невідомі встановили зупинковий павільйон на клумбі, в територію навколо нього замостили плиткою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!