Політична реклама

На вулиці Липинського у Львові завершують облаштування велодоріжки

1338 0
У Львові в кінці серпня визначать виконавця робіт з облаштування велодоріжок в мікрорайонах Рясне-1 і Рясне-2.

На вулиці Шевченка два місяці вистачить, щоб завершити облаштування велодоріжок, - інформує Zaxid.net. Їх там закинули, бо уряд обіцяв гроші, але не дав. Цього року депутати заклали гроші в бюджеті міста на них, – розповів радник мера Львова Олег Шмід.

За його словами, на вул. Липинського завершують роботи з облаштування велодоріжок з обох сторін дороги. Інспектори з Дрездена сказали, що за якістю вони дуже близькі до німецьких зразків, – поінформував Шмід.

Німецький грант, нагадав Олег Шмід, у Львові використовують для облаштування велодоріжок на трьох вулицях: Липинського, Науковій та Стрийській. Решту велодоріжок роблять за бюджетні кошти. Він наголосив, що оскільки сума гранту не покриває всього проекту на вул. Липинського, роботи дофінансовують за кошти ШРП Шевченківського району.

Хоч грантових коштів не вистачає, велодоріжку прокладено на всю довжину вул. Липинського. Також за грантові кошти роблять велодоріжки на вул. Науковій та на вул. Стрийській – від Наукової до автовокзалу.

За місяць заплановано завершити велодоріжки на Липинського: цього тижня ще залишилося завершити окремі роботи з пониження бордюру. Також буде зроблено безпечні переїзди в районі вул. Весняної: там буде пандус для пішоходів та велосипедистів, – сказав Олег Шмід.

Також цього року у Львові частково робитимуть велодоріжку на вул. Левицького. У серпні на цій вулиці почнуть роботи від Погулянки до Мечнікова, – сказав він.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!