На вулиці Нижанківського у Львові з'явився оригінальний мурал. Фото

2637 0
Орієнтовна вартість одного малюнка – 6 тисяч гривень.
Фото: Львівобленерго

Фото: Львівобленерго

На комплектній трансформаторній підстанції на вулиці Нижанківського,9 з'явився мурал. Це уже другий мурал, який Львівобленерго реалізує спільно з художником Андрієм Буняком. 

Читайте також: У Львові на вулиці Стуса з'явився мурал. Фото

«Яскравий малюнок за адресою Нижанківського, 9, не лише виконує декоративну функцію, але й несе соціально важливу ідею. Аби щось змінити, варто переглянути свої "законсервовані" сприйняття та погляди на важливі соціально-політичні теми. Чи дійсно "ваша" думка є вашою, чи це усталене поняття, яке засіло у свідомості потягом поколінь», – закликає автор муралу.

Зазначимо, що у Львові на кількох енергооб’єктах, що на вулицях Стуса, Медовій, Жовківській, Караджича, Пекарській, Володимира Великого та Нижанківського з’являться нові мурали. Їх створить вуличний художник Андрій Буняк у рамках спільного проєкту з ЛКП «Львівобленерго». Загалом у планах створити 7 муралів, які нестимуть певну соціальну ідею.

Як уточнили Тvoemisto.tv у «Львівобленерго», витрати на нанесення одного малюнка становлять 6 тисяч гривень і це кошти не з тарифу на електроенергію, а зароблені із додаткових послуг підприємства.

Читайте також: Часоплинність та Дракон з принцесою. Які мурали у Львові з'вляться цього року

Нагадаємо, у Львові на вулиці Василя Стуса з'явився мурал. Його створив художник Андрій Буняк у співпраці із «Львівобленерго». Цей малюнок закликає дівчат та жінок не піддаватись стереотипам, які їм нав'язують: жінка – домогосподарка, лялька, ідеальна у всьому, натомість закликає відкинути упередження і просто бути собою.

Фото «Львівобленерго»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!