На вулиці Пекарській у Львові облаштують майданчик для платного паркування

1475 0
Зараз розробляють фінальну схему платного майданчика та мають ще погодити її у поліції.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На вулиці Пекарській у Львові облаштують майданчик для платного паркування. Йдеться про 56 паркомісць на відрізку від вул. Тершаковців до вул. Шімзерів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

«Минулого тижня ми провели конкурс з визначення оператора паркування, і вулиця Пекарська на відрізку від Тершаковців до Шімзерів була однією з адрес, яка отримала свого нового оператора. Це – третя зона, і ЛКП «Львівавтодор» облаштовуватиме там майданчик для платного паркування»,  каже він.

Читайте також: Затори на Двірцевій, або Чому не працює правило Kiss&Ride

Зараз розробляють фінальну схему платного майданчика та мають ще погодити її у поліції. Після цього планують нанести розмістку та облаштувати відповідні дорожні знаки, таблички. Роботи на майжанчику можуть розпочати у вересні цього року.

«Частково там вже дорожні знаки облаштовані. Єдине, що потрібно, то так облаштувати, аби було зрозуміло, що це майданчик для платного паркування. І, як правило, процедура погодження поліції та облаштування дорожніх знаків триває близько місяця» додає він. 

Олег Забарило каже, що на цій вулиці працюють інспектори з паркування, вони штрафують людей, які паркуються на велодоріжках та інших місцях, де це не передбачено. Тепер же паркування дасть можливість частково розвантажити вулицю від автомобілів та зменшити попит на паркування. Плата за паркування становить є від 10 до 15 грн за годину. 

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація

Нагадаємо, що ;Tvoemisto.tv з’ясувало, якими сьогодні є проблеми з паркуванням у Львові та як з ними пропонують боротися чиновники і мешканці міста.
Ольга Коваль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!