Політична реклама

На вулиці Петлюри не буде жодної забудови, - мер Львова

1740 0
Сьогодні міський голова Львова зустрівся з мешканцями вул. Петлюри щодо питання будівництва житлових будинків на цій вулиці. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Ініціативна  група мешканців виступила проти такого будівництва. На зустрічі міський голова Львова запевнив, що жодної забудови на вул Петлюри не буде, зазначили у прес-службі ЛМР.

«Є місця, де будувати не можна. Тут є будинок, церква, не треба людям створювати проблеми. Для будівництва житла  є Рясне-2, де багато вільних територій. Коли густо насалений мікрорайон, коли треба площі для дитячих майданчиків, для спортивних комплексів, не треба це забудовувати. Маємо сьогодні прецедент, коли, через те, що у міста забрали інспекцію Архбудконтролю, ми юридично не маємо інформації, коли дають дозвіл на будівництво. Єдиною силою є громада. Я завжди буду з людьми і забудовувати вільні території не дам.

Є тут стоянка. Якщо вона людям потрібна, то буде використовуватись, можна, за потреби, облаштувати спортивний майданчик, але жодної забудови», - зазначив під час зустрічі з мешканцями вул Петлюри міський голова Львова Андрій Садовий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!