У Львові демонтували шість МАФів. Фото

2845 0
Загалом у місті планують демонтувати близько 300 тимчасових споруд.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні Адміністративно-технічне управління демонтувало кіоск на вулиці С. Петлюри, 4а. Ще 5 кіосків на виконання рішення про знесення власники розібрали самі – за адресами: вул. Наукова, 28, який близько двох років працював без документів, вул. Городоцька, 359, вул. Бандери, 26, 15 та Куліша, 3.

Нагадаємо, що наприкінці січня на площі Двірцевій демонтували незаконний МАФ, а на початку весни кіоски забрали на вулиці Тракт Глинянський, проспекті Чорновола, у центрі Львова та біля вокзалу. Загалом із початку року у Львові демонтували 12 тимчасових споруд. 

Додамо, що торік у грудні львівські депутати підтримали ухвалу, що дозволяє без рішення суду примусово демонтувати кіоски, де продають алкоголь. Ці МАФи вилучили з переліку тимчасових споруд, яким дозволили займатися підприємницькою діяльністю на території Львова. Також до оновленого переліку не внесли ті кіоски, площі яких займають більшу площу, ніж дозволено.

Фото департаменту містобудування ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!