Суд зобов'язав забудовника знести незаконний поверх торгового центру на вулиці Промисловій

2362 0
Забудовник отримав дозвіл на будівництво двох поверхів, проте збудував три.
Фото: Любомир Зубач

Фото: Любомир Зубач

У Львові суд ухвалив рішення знести незаконний поверх торгового центру на вулиці Промисловій, 60. У 2016 році забудовник отримав дозвіл на будівництво двоповерхового ТЦ, однак замість двох поверхів звів три. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач.

«На Промисловій, 60 так захопилися будівництвом, що виріс зайвий поверх. Це зафіксувала під час перевірки міська інспекція ДАБК. Вперше це сталося в травні 2017 року. Далі були штрафи для замовника і генпідрядника, відтак знову перевірки і фіксація порушень – незаконний третій поверх так і не знесли, і будову до законного стану не привели», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що містобудівні умови та обмеження на будівництво торгового центру отримав місцевий підприємець Сергій Васина.

Читайте також: Суд не дозволив знести скандальний ЖК на Малоголосківській, який будували з порушеннями

25 липня Львівський окружний адміністративний суд ухвалив рішення, і зобовʼязав знести незаконно збудований третій поверх ТЦ за власний рахунок.

Нагадаємо, у Львові збудують 16-поверховий житловий комплекс на вул. Величковського в мікрорайоні Рясного-2 із дворівневим паркінгом. Йдеться про земельну ділянку площею 0,2182 га, що належить до категорії земель житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва багатоквартирного житлового будинку. Цільове призначення – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 40%.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!