У Львові відновили ремонт на вулиці Пилипа Орлика

1247 0
Завершити цю ділянку і відкрити її для проїзду планують до початку зими, якщо свої корективи не внесе воєнний стан.
фото: лмр

фото: лмр

Підрядна організація ТзОВ «Онур» відновила ремонт на вул. Пилипа Орлика. Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», на замовлення якого проводять ремонт, роботи тривають на останньому відрізку вулиці – від вул. Мазепи до будинку №2. 

Відремонтувати залишається близько 250 м. За сприятливих умов завершити цю ділянку і відкрити її для проїзду планують цього року.

«Залишається останній відрізок – від будинку №2 до вул. Мазепи. Тут необхідно провести влаштування каналізаційного колектора, водопровідної мережі, мережі зовнішнього освітлення вулиці, влаштування дорожнього одягу та пішохідних тротуарів, влаштування кишень для паркування автомобілів та висадити дерева й кущі», – каже директор у ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

Читайте також: На поточний ремонт у Львові передбачити 109 млн грн. Перелік вулиць 

Для завершення реконструкції вул. Пилипа Орлика необхідно:

  • влаштувати каналізаційний колектор – 265 м. п.;
  • влаштувати водопровідну мережу – 40 м. п.;
  • мережу зовнішнього освітлення вулиці – 240 м. п.;
  • влаштувати дорожній одяг та пішохідні тротуари – 250 м. п.;
  • влаштування кишень для паркування автомобілів – 38 шт;
  • висадження дерев та кущів – 46 шт.
  • влаштування дорожніх знаків.

 

Завершити цю ділянку і відкрити її для проїзду планують до початку зими, якщо свої корективи не внесе воєнний стан.

Читайте також: У парку Франка у Львові з’явився квітковий фонтан. Фотофакт

Нагадаємо, ремонт вул. Пилипа Орлика розпочався 23 липня 2020 року. У 2020 році провели реконструкцію на ділянці від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові та відновили рух транспорту на цій ділянці. У 2021 році реконструкцію від вул. Віри, Надії, Любові до будинку №2 на вул. Пилипа Орлика завершили та відновили рух транспорту. Як повідомляла у коментарі Tvoemisto.tv радниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, загалом вулиця завершена на 75%. Із 1000 метрів дороги виконано 730, закінчені інженерні мережі, тротуари. Її мали відкрити ще торік, та через допрацювання інженерних рішень щодо колектора роботи затримали.

Проєкт ремонту вул. Пилипа Орлика розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку» у 2019 році. Загальна вартість виконання робіт згідно з укладеним договором між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» – 74,8 млн грн.

Фото пресслужби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!