На вулиці Пилипа Орлика водії паркуються на газонах. Місто планує посилити роботу інспекторів

1018 0
Управління безпеки міста посилить роботу інспекторів з паркування.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові на вулиці Пилипа Орлика, яку нещодавно відремонтували, водії паркують на газонах та тротуарах з маркуванням для незрячих. Управління безпеки міста планує посилити роботу інспекторів з паркування.

Джерело: ЛКП «Львівавтодор»

«Дуже прикро, що на новій, відремонтованій вул. Пилипа Орлика маємо такі порушення, що водії приватного транспорту не шанують роботу, яка зроблена за кошти міста для мешканців Львова.Так облаштовані газони та клумби зі зеленими насадженнями перетворюються на болото з відбитками коліс машин», – зазначили в ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: У Львові планують реорганізувати рух на найбільш проблемних перехрестях. Перелік

Зазначимо, що для зручності водіїв на вулиці облаштували 98 кишень для паркування, і додатково біля дитячої лікарні планують облаштувати парковку ще на 62 машини.

Нагадаємо, що 16 листопада вулицю Пилипа Орлика у Львові відкрили для проїзду. З липня 2020 року там тривали ремонтні роботи. Дорогу на вулиці зробили ширшою, додали велодоріжки та нове освітлення. Зокрема, замінили колектор та водопровід. Проєкт ремонту розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку» у 2019 році. Загальна вартість виконання робіт згідно з укладеним договором між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» – 74,8 млн грн.

Ірина Давосир

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!