На вулиці Рубчака після обриву контактної мережі відновили рух тролейбусів

876 0
Аварійна бригада близько години проводила аварійні роботи з відновлення мережі.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Сьогодні, 9 вересня, у Львові на вул. Рубчака стався обрив контактної мережі. Станом на 11:30 рух тролейбусів було зупинено. 

У коментарі Tvoemisto.tv у Львівській міській раді повідомили, що аварійна бригада служби енергогосподарства ЛКП «Львівелектротранс» близько години проводила аварійні роботи з відновлення мережі. Станом на 12.20 рух тролейбусів відновлено. 

Читайте також: На проїзній частині вулиці Івана Франка утворилося провалля

Нагадаємо, що у Львові з 8 вересня обмежено рух транспорту на вулиці Листопадового Чину на перехресті з вулицею Гоголя (парна сторона). Такі обмеження для водіїв приватного транспорту діятимуть до 22:00 год 22 вересня. Також на вул. Шевченка, зокрема на ділянці від Залізничної до Бортнянського, продовжили ремонт до 12 вересня. 

Додамо, що з 10 серпня, тролейбуси №23 курсуватимуть за новим маршрутом. Тепер електротранспорт сполучає автовокзал на вул. Стрийській та вул. Ряшівську.

Антоніна Костик

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!