Політична реклама

На вулиці Ряшівській збудують арену для Євробаскету-2015

1735 0
Сьогодні, 28 лютого, на сесії Львівської міської ради погоджено місце розташування земельної ділянки для будівництва спортивної арени до Чемпіонату Європи з баскетболу – 2015 на вул. Кульпарківській,226г – Ряшівській (проектованій).

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Нагадаємо, відповідне звернення від ТОВ «Юнайтед баскетбол інвестменс» надійшло міському голові Львои ва Андрієві Садовому 25 лютого. «ТОВ «Юнайтед баскетбол інвестменс»  вважають земельну ділянку по вул. Ряшівській у Львові найбільш придатною для будівництва арени з точки зору розміру земельної ділянки та транспортної доступності», - йдеться у листі.

«Є лист від «Юнайтед баскетбол інвестменс», доручення обласної адміністрації», - повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як зазначив директор департаменту містобудування Андрій Павлів, йдеться про погодження ЛКП «Спорт-ресурс» місця розташування земельних ділянок для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул. Кульпарківській, 226г. Ця ухвала передбачає відведення земельної ділянки прощею5,8 гадля будівництва стадіону до «Євробаскету-2015». Також ухвалою передбачено скасування ухвали про виділення ділянки на вул. Липова Алея,5.

«На підготовку та виготовлення документації потрібно три місяці, йдеться про земельну документацію», - додав Андрій Павлів.

Водночас А.Садовий повідомив, що він мав розмові із забудовниками. «У найближчі дні близько 20 осіб приїдуть до Львова по роботі над прив’язкою цього проекту. Якщо «Містопроект» погодить і по детальних планах буде все зрозуміло, то ми підписуємо ухвалу, проектанти чітко працюють над проектом, щоб у квітні розпочати земельні роботи. Бо час будівництва такого комплексу – орієнтовно 20 місяців.

В Україні буде 96 матчів баскетбольних, велика частина з них буде у Львові», - зазначив мер.

Щодо ділянки, яка закріплена за ЛКП «Спорт-ресурс» на Чорновола, то Андрій Садовий сказав так: «Крім ділянки для будівництва спортивної арени, нам потрібно ще шукати ділянку орієнтовно1,5 гадля будівництва тренувальної бази. Ми будемо пропонувати різні ділянки, одна з них – на Чорновола».

Джерело: Львівський портал


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!