На деяких вулицях потоп, розшитий дах та повалені дерева. Наслідки негоди. Фото

13007 0
У місті пройшла сильна злива з градом, поривами вітру та шквалами.
Фото: Дмитро Тарадайка

Фото: Дмитро Тарадайка

Сьогодні, 30 червня, близько 19:00 у місті розпочалася сильна злива з градом, поривами вітру та шквалами. Внаслідок негоди деякі вулиці «перетворилися» на Венецію. Зокрема, поплила вулиця Сахарова. Про це повідомив кореспондент Tvoemisto.tv.

Під час негоди на кілька шкіл та закладів культури впали дерева. Обвалились фасади історичних будівель. Найбільше шкоди принесли підтоплення вулиць: Київської, Сахарова, Наливайка, Дорошенка, Фурманської, Під Дубом. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Також через падіння дерев призупинено рух електротранспорту, є складнощі з проїздом громадського транспорту в районі Привокзальної та у Винниках.

У Галицькому районі затопило дві дороги на вул. Фурманська та вул. Під Дубом та впали дерева на чотирьох вулицях – вул. Чайковського, Дудаєва, Стефаника, пр. Свободи. Є звернення щодо пошкодження покрівель на вул. Спадистій та Федорова. Зокрема, на вул. Спадистій розшило дах трасформаторної будівлі. 

У Франківському районі затопило вул. Сахарова і вул. Городоцьку, через що був зупинений рух транспорту. Зараз вода починає сходити. По вул. Городоцькій і вул. Науковій виявлені повалені дерева. А саме десять повалених дерев і два пошкоджених даха.

У Личаківському районі незначні підтоплення. На вул. Богданівській перед мостом, а також на вул. Мучна, 65 впали дерева. Аварійні бригади туди вже виїхали. Також впала гілка на вул. Піскова-Солодова.

У Сихівському районі одне повалене дерево на розі вул. Скорини,6 – вул. Бондарська, 16. Дерево впало на проїзну частину і перекрито дорогу для проїзду транспорту. Т

«Орієнтовно вісім дерев впало та поламало гілки на Левандівці в районі вулиць Калнишевського-Низинна, Сяйво-Повітряна і на Городоцькій. У приватному будинку на вул.Пілотів підірвало дах», – розповіла голова Залізничної РА Ірина Джурик.

У Шевченківському районі - десять повалених дерев. Підірвало дах на вул. Б.Хмельницького, 125. Найбільш підтоплені вул. Торф’яна, вул. Мазепи. На пр. Чорновола вода повністю зірвала всі люки від колектора. На вул. Торф'яній стався прорив колектора. 

Міський електротранспорт наразі не працює. Представники ЛКП «Львівелектротранс» обстежують мережі.

«Станом на 21:00 у Львові через негоду повалено 73 дерева, 6 дерев впало на авто, підтоплено 21 підвал, пошкоджено 8 дахів, 7 під`їздів підтоплено, пошкоджено 4 світлофори та зафіксовано 20 аварій на мережах вуличного освітлення. Аварійні та комунальні бригади будуть працювати всю ніч», – повідомила начальниця управління комунікації ЛМР Христина Процак.

Фото: Дмитро Тарадайка, Віталій Тимків, з Інтернету


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!