Політична реклама

На вулиці Січових Стрільців у Львові обмежать паркування

1302 0
Вчора, 16 вересня для проїзду відкрили вул. Січових Стрільців. Як повідомили в Галицькій районній адміністрації, роботи з ремонту вулиці вже завершені, однак залишилось ще встановити стовпці для обмеження паркування.

Ремонт вул. Січових Стрільців тривав від початку червня, виконана повністю заміна асфальтного покриття на бруківку, і, крім того, збудовано велодоріжку, яка в одній частині вулиці іде посередині дороги, а в іншій - вздовж тротуару, інформує прес-служба Львівської міськради.

 Роботи закінчені, єдине що, незначні доопрацювання залишились на велодоріжці. Бруківка після укладання відстоювалась 2 тижні, залишилось лише встановити стовпці для обмеження паркування на тротуарах.

Відтак, невдовзі розпочнуться роботи з встановлення обмежувачів заїзду на тій ділянці, де є нова велодоріжка. Загалом встановлять 160 стовпців, - зазначила Ірина Чілімова, голова Галицької районної адміністрації. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!