На вулиці Бандери у Львові почали зрізати дерева. Фотофакт

4622 0
На вулиці попередньо зріжуть 24 дерева.
фото: го зручне місто

фото: го зручне місто

На вулиці Степана Бандери у межах реконструкції почали зрізати дерева. Про це повідомили у ГО «Зручне місто».

Речник ЛКП «Львівавтодор», яке є замовником реконструкції вулиці, Олексій Хміль у коментарі Тvoemisto.tv запевнив, що зрізають лише ті насадження, які були визначені Актом обстеження зелених насаджень, які підлягають видаленню.

За його словами, видалення дерев триватиме не один день. Згідно з актом тут зріжуть 24 дерева з 137-ми, на ділянці від Професорської до Митрополита Андрея. Ці дерева, каже Олексій Хміль, спеціально позначені білою фарбою.

Читайте також: Чи зріжуть дерева під час реконструкції вулиці Бандери у Львові

Нагадаємо, 28 вересня минулого року розпочалася реконструкція вулиці Степана Бандери. За проєктом передбачалось збереження більшості дерев та висадка нових зелених насаджень. На вулиці, зокрема, обіцяють зберегти дуб, якому більше 250-ти років, який росте на розі вулиць Степана Бандери – Митрополита Андрея, поблизу корпусу №5 Національного університету «Львівська політехніка». 

Анна Чистякова

Фото ГО «Зручне місто» 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!