На вулиці Сулими у Львові хочуть збудувати багатоповерхівку та дитсадок

4449 0
Львів’ян кличуть на громадські слухання щодо нового будівництва.

На вулиці Сулими, 32 збудують багатоповерхівку та дитсадок. Про це йдеться у детальному плані території у районі вул. Сулими, вул. Городоцької, вул. Окружної та вул. Кондукторської.

Читайте також: Віллу Бачевських у Львові перефарбують у автентичний колір

Проєкт ДПТ охоплює територію площею приблизно 4,4 га. Ця територію належить до місцевості Богданівка – колишнього підміського села і нині сформована забудовою від початку ХХ ст. та сучасними будівлями від 4 до 7 поверхів.

Варіанти першої черги забудови

Детальний план розробили оскільки на вул. Сулими, 32, де розташований 1-2 поверховий будинок ОСББ «Ластівка-8», планують збудувати 7-поверхівку. Проєктом ДПТ пропонується також розширити наявний дитсадок №128 або облаштувати новий біля новобудови на вул. Сулими. Остаточний варіант розміщення дитсадка мають затвердити на громадських слуханнях.

Новий житловий будинок буде розрахований на 87-130 мешканців. Крім цього, проєктанти рекомендують розмістити в районі ще один дитячий заклад.

Читайте також: Селищна рада Брюховичів продала під забудову колишні землі дитячого табору

Для впорядкування вуличної мережі прєктом ДПТ пропонується звільнити тротуари від стоянок автомобілів на вул. Окружній та Кондукторській, а пішохідний рух на тротуарній частині по даних вулицях слід відгородити антипаркувальними стовпчиками. Паркування автомобілів мешканців новобудови планують перенести у підземний паркінг.

Громадські слухання детального плану проведуть 17 лютого у приміщенні Франківської районної адміністрації, що на вул. Генерала Чупринки, 85. Початок о 18:00.

Вікторія Ейсмунт

Схеми з ДПТ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!