На вулиці Свєнціцького встановлюють делініатори. Фото дня

7952 0
Трамваї їхатимуть по фізично виділеній смузі, що пришвидшить їх рух.
Фото: Євген Калитич

Фото: Євген Калитич

На вулиці Свєнціцького у Львові почали встановлювати бетонні делініатори. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Читайте також: Чи працюють делініатори на площі Франка у Львові. Відео

За його словами, вже найближчим часом трамваї їхатимуть по фізично виділеній смузі, натомість автомобілі у напрямку до центру їхатимуть смугою, з якої прибрали паркування.

Делініатори бетонні та без гострих кутів, тож не пошкоджуватимуть шини автомобіля. На них нанесуть світловідбивну розмітку.

На початку жовтня ЛКП «Львівавтодор» уклав угоду з ТОВ «Трафік Менеджмент Груп» про постачання 2,5 тис. делініаторів упродовж 2020 року на загальну суму 1,9 млн грн. 

Крім делініаторів на вулиці Свєнціцького, впродовж наступного року підрядник постачатиме деленіатори, які за необхідності встановлюватимуть на інших місцях.

Читайте також: Коли у Львові встановлять делініатори на площі Осмомисла

Додамо, що ще 12 грудня торік міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила відділити смугу громадського транспорту на вулиці Свєнціцького, що має прискорити рух трамваїв на цьому відтинку. Пізніше у комісії визначили, що на вулиці встановлять саме бетонні делініатори, які пропонували розташувати на відрізку 400 м у напрямку до консульства Польщі.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!