Чому на вулиці Шевченка після реконструкції досі не працюють деякі світлофори

1502 0
Не працює світлофор на перетині вулиць Ярослава Мудрого і Тараса Шевченка, а також на квазікільці Шевченка-Левандівська.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У Львові на нещодавно відремонтованій вулиці Тараса Шевченка, яку відкрили для проїзду ще у грудні, досі не працюють деякі світлофори. Їх налаштовуватимуть до літа. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповіла директорка ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова.

Читайте також: Безпека на Хуторівці після реконструкції вулиці. Коли виправлять проблеми

Зокрема, не працює світлофор на перетині вулиць Ярослава Мудрого і Тараса Шевченка, а також на квазікільці Шевченка-Левандівська.   

«Нині фахівці проводять дослідження, вивчають інтенсивність руху транспорту на цих ділянках. Це необхідно для того, щоби світлофор правильно запрограмувати. Програмуватиме їх компанія «Сварко». Так як це програмується не в Україні, а за кордоном, то це займе трохи більше часу. Ми очікуємо, що в червні світлофори запрацюють», – запевнила Оксана Єстеферова.

Читайте також: Затори у Львові. Чому світлофори в місті працюють так, а не інакше

Нагадаємо, торік на вулиці Шевченка розпочали реконструкцію ділянки від вулиці Хорватської до Ярослава Мудрого. Цю частину вулиці майже за 60 млн грн ремонтувало ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл». Першу частину реконструкції вулиці Шевченка, квазікільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня 2020 року. Загалом вулицю Шевченка реконструюватимуть у три етапи упродовж двох років. Тендер на третю частину вулиці Шевченка – на відрізку від Ярослава Мудрого до Залізничної, оголосили у лютому 2021 року. Попередня вартість робіт тут становить 194,7 млн грн.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!