На вулиці Тернопільській у Львові з’явиться новий дитсадок. Візуалізація

4530 0
Приватний садочок розрахований на 56 місць.
візуалізація надана лмр

візуалізація надана лмр

У Львові погодили будівництво нового дитячого садочка на вулиці Тернопільській, 21. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування затвердили на засіданні виконавчого комітету ЛМР у п’ятницю, 31 серпня.

Будівництво виконуватиме ТзДВ «Будівельна компанія "Львівторгбуд"». Відтак висотність споруд не перевищуватиме 12 м, а сама будівля матиме два поверхи. Загалом у садочку можна буде розмістити 56 дітей. 

Земельна ділянка, площею 2,097 га, перебуває у комунальній власності. За цією ж адресою зареєстроване сама будівельна компанія, яка згідно з даними системи Youcontrol належить Галині та Олексасандру Павелець. Відповідні погодження від міської ради на розбудову житлового району на Тернопільській, біля колишнього заводу «Полярон», компанія отримала у жовтні 2016 року.

Візуалізацію надали у ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!