Українська академія лідерства реконструює будинок під освітній центр

1392 0
Кілька років поспіль приміщення на вул. Тесленка Українська академія лідерства орендувала.
Фото: скріншот

Фото: скріншот

У Львові на вул. Тесленка, 2 збудують центр позашкільної освіти. На засіданні виконавчого комітету ЛМР 4 листопада громадській організації «Українська академія лідерства» дозволили реконструювати нежитлові приміщення під освітній центр.

Джерело: засідання виконкому ЛМР

Читайте також: На Топольній збудують 17-поверховий ЖК зі шкільним корпусом та підземним паркінгом 

Загальна площа нежитлових приміщень, які планують реконструювати, становить 1018,9 кв м.

«Йде мова про формування центру позашкільної освіти у центральній частині міста. Це звична будівля, опрацьовується її благоустрій та наповнення. Там облаштовуються зали для семінарних занять та класи, тобто вся інфраструктура буде досить цікавою», – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Читайте також: На вулиці Липинського у Львові планують збудувати новий житловий комплекс. Візуалізація

За словами заступника міського голови Андрія Москаленка, Львів зараз є єдиним містом, де відбувається повноцінний набір в Українську академію лідерства. Нагадаємо, раніше місто надавало в оренду комунальні приміщення громадській організації. У 2019 році у будівлі на вул. Тесленка, 2, яке виділили для Української академії лідерства, ремонтували дах. 

Як зазначається на сайті Української академії лідерства, вона є формаційною платформою особистісного та суспільного розвитку для молоді на основі цінностей. Академія поєднує річну програму між школою та університетом для вмотивованих підлітків 16-20 років та масштабні соціальні проєкти для суспільства. Головний офіс зареєстрований у Києві, також має філії у Львівській, Полтавській, Миколаївській, Харківській, Чернівецькій областях та відокремлений підрозділ у Маріуполі.

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!