На вулиці Величковського у мікрорайоні Рясне планують облаштувати сквер

2217 0
На тому місці планувалося будівництво, проти якого виступали мешканці.
Фото: Портал депутатів ЛМР

Фото: Портал депутатів ЛМР

У мікрорайоні Рясне на вулиці Величковського планують облаштувати сквер. Це рішення підтримали депутати Львівської міської ради на засіданні комісії землекористування та агломерації.

Читайте також: У Рясному створять нову рекреаційну зону – парк «Болотяний»

На цій ділянці планувалося будівництво, однак мешканці виступали проти, тому забудовнику запропонують іншу земельну ділянку, повідомив заступник голови постійної комісії землекористування та агломерації Львівської міської ради Любомир Мельничук. 

Ця земельна ділянка числиться за залізницею, однак залізниця не має на неї права власності, а гуртожитки, які були в користуванні залізниці, передали місту.

Зазначимо, що будувати багатоповерхівку з підземним паркінгом та вбудованими торговими об'єктами тут планувало ТзОВ «Фортуна 2017».


 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!