На вулиці Вернадського у Львові добудують пожежне депо

3157 0
Також місто закупить нові легкі пожежно-рятувальні автомобілі та автодрабину на 30 м.
ілюстративне фото: УНН

ілюстративне фото: УНН

Депутати міської ради ухвалили Міську цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2020 роки.

На виконання програми з міського бюджету у 2018 році буде виділено 5 мільйонів гривень. За ці кошти закуплять легкі пожежно-рятувальні автомобілі європейського зразка, пожежну автодрабину висотою підйому до 30 метрів, пожежно-рятувальне обладнання, спеціальний одяг та спорядження, вогнегасні засоби.

Крім того, у програмі прописано будівництво пожежного депо на вулиці Вернадського (проектованій) на чотири машиновиїзди, яке почали будувати ще у 2009 році до Євро-2012. З 2010 року спорудження нового депо було призупинене через відсутність фінансування з державного бюджету.

У програмі зазначається, що завершення будівництва забезпечить реагування у найкоротші терміни сил і засобів пожежно-рятувального підрозділу при виникненні пожеж або надзвичайних ситуацій, а також забезпечить покриття території Львова трикілометровим радіусом обслуговування, що охоплює південне містобудівне утворення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!