На вулиці Вітовського планують збудувати 5-поверховий готель

4993 0
Проектом детального плану також передбачена реконструкція вулиці Вітовського та площі Франка.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

На вулиці Вітовського планують збудувати апарт-готель. Про це йдеться у детальному плані території у районі вулиці Вітовського, Зарицьких та площі Франка, який оприлюднили на сайті Львівської міської ради.

Читайте також: Біля ТРЦ Forum у Львові планують збудувати готельний комплекс

Площа детального плану охоплює 4,97 га. 5-поверховий готель із мансардою на 10 номерів та двома підземними поверхами та паркінгом на 17 місць пропонують збудувати на місці будинку №9. Також детальним планом передбачена реконструкція площі Франка та вулиці Вітовського. Зокрема на вулиці Вітовського пропонують розділити потоки приватного та громадського транспорту та облаштувати виділені смуги для трамваїв.

На вулиці Зарицьких та Вітовського пропонують прокласти велодоріжки. Реалізувати ДПТ планують у дві черги: за перші три роки побудувати готель та почати реконструкцію вулиці та площі, а за п’ять – завершити.

Додамо, що згідно з ухвалою ЛМР від 13 липня 2018 року, проект землеустою щодо відведення ділянки на вулиці Вітовського погодили для ПП «Весаві». Компанія, згідно з даними Youcontrol, належить Іванові Левченку. 

Читайте також: Територію колишнього Алмазінструменту у Львові планують забудувати житлом та офісами

 

Рожевим обведений будинок, який планують знести під готель

Громадське обговорення детального плану триватиме із 3 травня до 3 червня. 20 травня відбудеться громадське слухання ДПТ актовому залі Личаківської районної адміністрації за адресою, вул. Костя Левицького, 67. Початок о 18:00.

Читайте також: Школа, апарт-готель та житловий комплекс. Як може змінитися територія Львівського нафтомаслозаводу

Нагадаємо, у квітні ЛКП «Львівавтодор» оприлюднив варіанти реконструкції площі Франка, які пропонують до обговорення мешканців.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!