Політична реклама

На вулиці Вітовського у Львові затори

1353 1
На вулиці Вітовського сьогодні, 24 лютого стоять трамваї. У зв'язку із цим на дорозі утворюються затори.

Про це повідомили в ефірі радіо "Львівська хвиля".

Нагадаємо, у Львові сьогодні зранку не курсують трамваї №1, 9, 10.


Читайте також:
24 Лютого, 2014 14:04
ДАНИЛО ГАЛИЦЬКИЙ передайте всім=злочин не можна простити забути!
=====================================
БАНДИТІВ ДО СУДУ!!!
бандити всі однакові!
бандити зі ЛЬВОВА це партія СВОБОДА=і морди в них такі самі як в ПР=морди бандитів=ПС вже тероризувала весь ЛЬВІВ=бандити всі однакові:
================================================
Свободовцы избили Дония в Раде
Недовольство "Свободы" могло вызвать интервью Дония.
Свободовцы избили Дония в Раде
■ 23 февраля | 17:00
Нардеп Олесь Доний попал в больницу с сотрясением мозга.
Об этом со сцены Майдана рассказал представитель творческого объединения "Остання барикада", пишет "Левый берег".
"Вчера в туалете Верховной Рады два депутата-сводобовца побили Олеся Дония. Сегодня спрашивали: "А почему Доний не голосует за отмену законов Колесниченко/Кивалова?". Да потому что у него сотрясение мозга", - заявил активист.
"Олег Ярославович, разберитесь со своими депутатами", - добавил он обращаясь к Тягнибоку.
Накануне в интервью сайту gordonua.com Доний заявил о сепаратных договоренностях Тягнибока с Януковичем: "Очевидно, речь идет о создании коалиции под новое правительство и новых глав администраций на местах. Очевидно, "Свобода" претендует на какие-то кресла, и все это будет до тех пор, пока Янукович президент. Если же Янукович не будет гарантом, то это будет означать не только досрочные выборы президента, но и парламента. И неизвестно, попадет ли в этот парламент "Свобода". С Януковичем у них до декабря будет разрешение на вхождение в правительство. Только с этим я могу связать их "антимайдановское" поведение", – предположил нардеп.
=============================
передайте це всім! геть банду!!!
===============================================
Darius Goverlascu
За словами чоловіка, який виступав зі сцени Майдану, у побитті брали участь Юрій Сиротюк і Леонтій Мартинюк.
==================================================ДОНІЙ за власні кошти організував курси української мови на сході УКРАЇНИ! то хто патріот? а хто бандити???
=============================================
Гопники від Свободи або "Туалетні терористи": Олеся Донія в туалеті побили свободівці
23 Лютого 2014 p.
Про це сам депутат написав на своїй сторінці у ФБ:
"Як мали депутати від "Свободи" відзначити те, що Верховна Рада висловила недовіру Януковичу? Радіти? Але ж ще вчора (22 лютого), коли я це запропонував з трибуни ВР, то вони намагалися мене зашикати. І в інеті писали, що негайна відставка Янека - це провокація. Сьогодні, коли Янек втік, вони вже теж "революціонери". І "революцію" вирішили відзначити тим, що треба ж побити якогось ворога українського народу! Так як з партією регіонів у Верховній Раді Свобода битися не спішить(недаремно вони ж "угоду" з Янеком хотіли укласти), то знайшли кращу мішень-мене. Вирішили застосувати кулаки. От свято! Куди ті фейрверки! В холі ВР народу багато, то вони в туалеті ВР вирішили це зробити("туалетні революціонери"!). Спочатку такий собі депутат Леонтій Мартиняк вирішив на мене свої кулаки підняти. Він хоч вдвічі і ширше за мене, але мені його вдалося втримати. А потім ще один депутат-гопник від Свободи долучився-Юрій Сиротюк.Цей хоч вдвічі менше за мене, але саме він і почав битися. Герої! Добре, що зайшли ще сторонні люди-відтиснули Сиротюка, тож з Мартинюком якось було легше розібратися.
Чесно кажучи хвилювався лише за голову. Бо після струсу мозку , який отримав під час так званих "Харківських угод" від кулаків регіоналів, отримувати удари в голову більше не можна, і так наслідки досі лишилися. Але ж тоді було зрозуміло ,що боронити і чому не можна відступати-мене тоді оточили і тримали 5 регіоналів а шостий наносив удари згори.Та боронили проти регіоналів ми українські національні інтереси. А тут що? Якась депутатська гопота спочатку закрикує за вимогу відставки Янека, а потім лізе битися, бо ,бачте, я про цю їхню негідну поведінку в інтернеті написав!
І це обличчя "нової влади"? Мда..Рядові свободівці вмирали на Майдані. Вмирали у боротьбі проти Янека. Вмирали за свободу і демократію. Бо ідейні і щирі.
А для чого живуть свободівські керівники? Для того, щоб махати кулаками, якщо їм не сподобається чийсь пост в інтернеті? Бидлота хоче стати "новою владою"? І за це вмирали люди на Майдані????
Бридко від усвідомлення, що "нову політику" ро[***] гопники.
Кожен виходив на Майдан зі своєю мотивацією. Але ці три місяці, що я стояв на Майдані, я точно це не робив, щоб одних бандитів поміняти на інших гопників.
P.S. Після нападу свободівців в мене лишилися їхні "трофейні" окуляри. Готовий віддати".
Народний депутат України від ВО № 88 Олександр Доній
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!