На вулиці Єфремова у Львові тимчасово перекрили рух транспорту. Як об’їхати

3099 0
Це пов'язано з роботами з реконструкції Палацу спорту на вул. Мельника.
фото: knews.kg

фото: knews.kg

До 23:00 8 листопада у Львові перекрито рух транспорту вулицею Єфремова на ділянці від вулиці Мельника до вул. Ганни Барвінок. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Тимчасове перекриття руху пов’язане з реконструкцією палацу «Україна» – там заливають фундамент. Роботи виконує ТзОВ «Довіра Гарант».

Читайте також: У Львові розпочали реконструкцію палацу спорту «Україна». Фото

Об’їзд дороги відбуватиметься прилеглими вулицями.

Нагадаємо, після реконструкції Палацу спорту тут мають розмістити 6 тенісних кортів на даху, два басейни – дорослий і дитячий, довжиною 25 м обидва, та приміщення громадського призначення. Також передбачається розміщення приміщень розвитку дитини, залу для заняття бальними танцями, шахами, заняття з англійської мови та інших спортивних і навчальних секції. Довкола буде зона коворкінгу для проведення лекцій та майстер-класів, громадський простір довкола, а також кафе здорового харчування.

Під час громадських слухань проекту реконструкції багато львів’ян були проти, вони виступали за збереження ґрунтових кортів. Також в межах реконструкції зрізали 300 дерев.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!