Політична реклама

На вулиці Замарстинівській у Львові демонтували стару зупинку і не встановили нову

1324 0
Мешканці вулиці Замарстинівської не можуть спокійно доїхати спокійно користуватися громадським транспортом. Тут демонтували автобусну зупинку, а нової не встановили.

Зупинку демонтували в серпні цього року, тож людям доводиться йти до наступної, повідомляють Головні новини Львова.

Найближча зупинка знаходиться за півтора кілометра, біля поліклініки МВС. На місці старої зупинки зупиняються деякі водії. Найбільш відчутним демонтаж зупинки виявився для пацієнтів і персоналу туберкульозної дитячої лікарні.

Медсестри просто не можуть вийти біля свого робочого місця, а пацієнти з області не можуть знайти лікарню. Адже водії довозять їх аж до Брюхович, а звідти треба шукати дорогу пішки.

Водії ж пояснюють - не зупиняються, бо створюватимуть аварійну ситуацію. Це місце дуже небезпечне - адже, коли зупинка ще стояла, транспорт підбирав людей майже посеред дороги

Перед зупинкою ще й крутий поворот, тому коли водії шкодують людей і таки зупиняються - роблять це на свій страх і ризик. У Шевченківській райадміністрації пообіцяли: до Нового року зупинку відновлять.

Комунальники стару зупинку демонтували через те, що та була в аварійному стані.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!