На вулиці Замкненій у Львові проведуть капітальний ремонт

1964 0
14-го грудня, договір про капітальний ремонт дороги на вулиці Замкненій від школи № 34 до готелю «Арена», що коштуватиме місту близько 800 тисяч гривень, уклала Галицька райадміністрація без використання електронної системи закупівель.

У офіційних документах звітують, що ремонт вулиці входить до плану облаштування території навколо цирку, тому провести його треба чимшвидше. Виконуватиме роботи ТОВ «Компанія Вестінвест». Ремонт одного метру дороги коштуватиме майже 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, ще у 2015-му році розпочали проектування облаштування площі біля Львівського цирку, а безпосередньо ремонтні роботи розпочали навесні 2016-го року. На цьому місці створюють громадський простір. Як розповіла Tvoemisto.tv Ірина Іванчина, голова Галицької районної адміністрації у проекті передбачено розміщення на площі вуличних меблів і висадження кількох зелених насаджень.

Додамо, що біля Цирку також оновили сквер:  висадили дерева та встановили перший в Україні пам’ятник Богдану-Ігору Антоничу.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!