На вулиці Зеленій у Львові продали комунальне приміщення за 9 млн грн

1569 0
Стартова ціна лоту становила 3,6 млн грн.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Комунальну будівлю на вулиці Зеленій, 153 у Львові продали за 9 млн грн. Відповідні результати торгів опублікували на сайті публічних закупівель Prozorro. Sale.

Загальна площа нежитлового першого та другого поверхів становить 1335,8 кв. м. Стартова ціна будинку становила 7,1 млн грн. Його намагалися продати ще наприкінці січня, втім тоді на аукціон не подався жоден учасник. Тому, відповідно до законодавства, на другий тендер вартість будинку знизили наполовину – до 3,6 млн грн. У другому аукціоні взяли участь шість учасників.

Найдорожче купити будинок запропонувало ПП «Леви Міста» – за 9 млн грн. Згідно з даними системи Youcontrol, ПП «Леви Міста» зареєстроване у Львові й працює вже понад 9 років. Основний вид діяльності – оренда нерухомості. Його директоркою є львів’янка Ірина Пальчинська.

Фото ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!