На вулицях Чорновола – Окуневського замінюють ділянки трубопроводу

1358 0
У Львові тривають роботи з заміни аварійних трубопроводів.
Фото: nastol.com.ua

Фото: nastol.com.ua

На вулиці Зустрічній завершили роботи по заміні каналізаційних будинкових випусків, каналізаційних колодязів та підключенню ринв. Роботи виконувалися на замовлення Шевченківської районної адміністрації в межах проекту по реконструкції дорожнього полотна на вказаній вулиці.

«Упродовж місяця ми ремонтували каналізаційні мережі, а з 20-го червня приступаємо до заміни старого водопроводу на вулиці Зустрічній. Плануємо тут прокласти близько 250 погонних метрів поліетиленового водогону. Це забезпечить безперебійну та безаварійну подачу води споживачам», – зазначає головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

Читайте також: Усі зміни в русі громадського транспорту Львова зібрали на єдиному сайті 

Водночас ремонтні роботи тривають на вулицях Чорновола – Окуневського, де ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» замінюють 260 метрів аварійної ділянки трубопроводу.

Невдовзі розпочнеться ремонт водопроводу на проспекті Червоної Калини, 106-110.

Загалом протягом січня-травня 2017-го року ремонтні служби ЛМКП «Львівводоканал» замінили 2,8 км водопровідних мереж та 1,3 км каналізаційних колекторів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!