На вулицях чотирьох районів Львова немає гарячої води. Коли відновлять

2252 0
Постачання гарячої води відімкнули через ремонтні роботи.
фото: eveningkiev.com

фото: eveningkiev.com

Сьогодні, 30-го серпня, гарячу воду не подають до 25 будинків у Львові. Причина відсутності гарячого водопостачання – ремонт на об’єктах теплопостачання. Про це повідомляє прес-слжба ЛМР.

У Личаківському районі не отримують гарячу воду будинки на вул. Піскова, 7, 9.  Подачу гарячої води відімкнули через гідравліку теплових мереж від котельні по вул. Солодова, 6. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 1 вересня.

У Франківському районі гаряча вода не подається до будинку на вул. Єфремова, 68 через заміну теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 1-го вересня.

У Шевченківському районі гарячу воду не постачають до 12 будинків. Будинки на вул. Під Голоско, 1, 15, 17, пр. Чорновола, 101, вул. Ю.Липи, 14, 16, 18, 20, 39, 43, 45 та вул. Щепова, 4 не отримують гарячу воду через заміну теплообмінника в ЦТП на вул. Ю. Липи, 39. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 30-го серпня.

У Сихівському районі немає гарячої води у 10 будинках. Будинки на вул. Чукаріна, 1, 7, 11, вул. Хоткевича, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66 не отримують гарячу воду через ліквідацію пориву теплової мережі від ЦТП-9 на вул. Чукаріна, 1. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 30-го серпня.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!