На вулицях Франка – Князя Романа реорганізують рух. Роз'яснення, схема. Доповнено

8457 0
Зміни вступлять у дію з неділі, 20 серпня.
фото: www.ji-magazine.lviv.uа

фото: www.ji-magazine.lviv.uа

В організації дорожнього руху на вулицях Франка – Князя Романа – Шухевича відбулися зміни, інформує прес-служба ЛМР з посиланням на Галицьку райадміністрацію.

Читайте також: Місто, недружнє до водіїв. Чому у Львові їздять не за правилами, а як вийде

Зокрема, якщо водій рухатиметься від площі Митної в напрямку до вулиці Івана Франка, то перед поворотом на площу Соборну буде знак про заборону руху прямо за 100 м. Можна буде повертати або на вулицю Пекарську, або на площу Соборну і далі до площі Галицької, повертати на Князя Романа і виїжджати на вулицю Івана Франка.

Якщо водій рухатиметься від площі Франка в напрямку до вулиці Личаківської, то з вулиці Франка треба буде повернути на Князя Романа, далі повернути на Шухевича, виїхати знову на Франка і рухатися в сторону Личаківської.

Сьогодні встановлюють відповідні дорожні знаки. Зміни почнуть діяти з неділі, 20 серпня.

схему надав Костянтин Баранюк із управління транспорту ЛМР

Нагадаємо, під час дискусії, організованої медіа-хабом «Твоє місто» керівник ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід розповів, що центр Львова потребує «термінової терапії». Він додав, що лікуватимуть центр за допомогою малого транспортного кільця, яке формується поступово. «Це пріоритетний рух автомобілів двома смугами проти годинникової стрілки», – пояснив Шмід, демонструючи схему.

Анна Журба, Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!