На вулицях Львова демонтують ще чотири МАФи. Перелік адрес

2502 0
Їх мають демонтувати до 18 березня.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Із вулиць Львова заберуть іще чотири МАФи. Відповідне рішення сьогодні, 6 березня, прийняли на засіданні виконкому ЛМР.

Читайте також: У Львові зачинили скандальний МАФ на Левандівці

Зокрема йдеться про МАФи на вулиці Лазаренка, 6а, Володимира Великого, 32, Володимира Великого, 61 та Княгині Ольги, 69. 

Демонтувати кіоски має Франківська районна адміністрація до 18 березня та провести благоустрій до 31 березня. Гроші за демонтаж мають стягнути з власника кіоску. Демонтовані тимчасові споруди зберігатимуть на Пластовій, 125.

Додамо, що торік у грудні львівські депутати підтримали ухвалу, що дозволяє без рішення суду примусово демонтувати кіоски, де продають алкоголь. Ці МАФи вилучили з переліку тимчасових споруд, яким дозволили займатися підприємницькою діяльністю на території Львова. Також до оновленого переліку не внесли ті кіоски, площі яких займають більшу площу, ніж дозволено.

Читайте також: Упродовж місяця у Львові обстежать усі МАФи

Нагадаємо, що наприкінці січня на площі Двірцевій демонтували незаконний МАФ, а днями кіоск забрали й на вулиці Тракт Глинянський.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!