Політична реклама

На вулицях Львова побільшало п'яних водіїв

1326 0
З 17 по 25 лютого в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, у Львові побільшало водіїв, що керують транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Якщо торік за цей період було затримано 25 водіїв, то цього року їх 44.

Про це повідомила речник обласної Державтоінспекції Галина Лемішко, пише Zaxid.net. 

З її слів, у період з 17 по 25 лютого у Львові трапилось 72 ДТП без постраждалих. Минулоріч за такий самий період їх було 123. «Можна говорити про зниження аварійності», - сказала Галина Лемішко. У ДТП з постраждалими, а їх цьогоріч налічили 17, загинула 1 людина і 17 осіб травмувалось. Торік було 16 ДТП з постраждалими, де загинуло 2 людини і 22 травмувались.   

Стосовно порушень правил дорожнього руху, то за цей період зафіксовано 196 випадків, з них 88 - це грубі порушення, а також 15 випадків перевищення водіями обмежень швидкості.

Також Галина Лемішко, додала, що кожного дня близько 15 екіпажів дорожньо-патрульної служби виїжджають на патрулювання Львова спільно з представниками громадськості. «15 екіпажів ДАІ це – достатньо для Львова»,- наголосила вона

ТЕГИ: ДАІ, водії

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!