У вихідні на маршруті №19 курсуватиме більше автобусів

2170 0
Також автобуси №2а курсуватимуть довше у вечірній час.
Фото: АТП-1

Фото: АТП-1

На маршруті №19 збільшили кількість автобусів та продовжили час курсування автобусів №2а. Про це повідомляють на сайті АТП-1.

Читайте також: Із наступного тижня на маршруті №10 курсуватимуть великі автобуси

За словами керівника АТП-1 Ореста Хамули, у вихідні на маршруті курсуватиме вісім автобусів, замість п’яти, а у робочі – 12. Маршрут сполучає вулицю Миколайчука та проспект Червоної Калини.

Крім цього, автобуси, що їздять за маршрутом №2а та сполучають АС «Західна» та ЛНУ імені Івана Франка, курсуватимуть довше. Зокрема від АС останній рейс буде відправлятися о 22:10, а від університету – також о 22:10.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Нагадаємо, що маршрут від приватного перевізника для комунального передали з 12 січня. Автобуси Ataman забрали з маршруту №9, на який запустили автобуси великого класу.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!