На вихідні у Львові не курсуватимуть 3 трамвайні маршрути

2763 0
Трамваї не курсуватимуть через ремонтні роботи на вул. Франка.
Фото: horoshiyblog.livejournal.com

Фото: horoshiyblog.livejournal.com

Через ремонт ділянки трамвайної колії на вул. Франка, у Львові не курсуватимуть трамваї №3, 4 та 5, а трамваї №8 та 9 змінять свій маршрут. Про це Tvoemisto.tv розповів речник «Львівелектротрансу» Іван Бондар.

Трамваї №3 (пл. Соборна – вул. Княгині Ольги), 4 (вул. Торф’яна – Академія мистецтв) та 5 (вул. Торф’яна – вул. Княгині Ольги) не виходитимуть на маршрут.

Маршрут трамвая №8: «Академія мистецтв» – вул. Вернадського.

Читайте також: Від сьогодні 9 автобусних маршрутів у Львові курсуватимуть зі змінами. Схеми руху

Маршрут трамвая №9: Залізничний вокзал – вул. Руська – вул. Личаківська – Погулянка та у зворотному напрямку через вул. Дорошенка на Залізничний вокзал.

Тимчасова зміна руху вступить в силу о 22:00 17-го жовтня і закінчиться о 6:00 20-го листопада. За словами Івана Бондаря, роботи на колії завершаться ще в суботу, проте ще один день буде засихати бетон.

Ремонтуватимуть 35-метрову ділянку колії поблизу будинків №53-55, орієнтовно, біля монастиря редемптористів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!