На правах реклами

За 500 метрів до витягу: у Буковелі відкрили новий готель. Фото

4353 0
Всього в 500 метрах до витягу 1R у популярному гірськолижному курорті «Буковель» запрацював готель «Graal Resort», який пропонує гостям комфортний відпочинок, смачні страви, затишні номери та апартаменти.

Дизайн

Сучасно облаштовані номери готелю «Graal Resort» вирізняються вишуканим дизайном та комфортом, що важливо під час відпочинку, щоб не думати про побутові питання. У кожному номері є зручні меблі, сучасна техніка та комфортабельний санвузол.

Здоровий сон забезпечать свіже карпатське повітря та зручні ліжка з ортопедичними матрацами. Оформлені зі смаком кімнати своєю зручністю та бездоганною чистотою задовольнять навіть найвибагливіших гостей, а з вікон відкривається неймовірний краєвид на гірську красу та смереки - зелені влітку і запорошені білим снігом взимку. 

Ресторан: меню

Дизайн ресторану в готелі «Graal Resort» - елегантний та лаконічний. В меню ресторану представлені як традиційні українські страви, приготовані за автентичними рецептами, так і вишукані страви європейської кухні.

Подача страв завжди оригінальна. Молодий, але дуже талановитий шеф-повар з Казахстану надає кожній страві неймовірного смаку. Задоволення від смакування оригінально поданих та вишуканих страв гарантовано для кожного відвідувача.

Відпочинок: сауна, масаж

Новітня суха сауна на дровах та розслаблюючий масаж – це саме те, що необхідно для відновлення життєвих сил, загартовування, оздоровлення та очищення душі і тіла після активного відпочинку на гірськолижних схилах чи після тривалих прогулянок місцевими маршрутами.

Все це доступно для відвідувачів готелю «Graal Resort» та для відчуття повного релаксу.

Багатофункціональний конференц-зал

Конференц-зал готелю «Graal Resort» – ідеальне місце для проведення семінарів, тренінгів та ділових зустрічей на найвищому рівні. Зручний, стриманий інтер’єр та універсальне сучасне технічне оснащення дозволяє переобладнувати зал під індивідуальні потреби клієнта, а компетентний персонал готелю допоможе в організації та проведенні заходу будь-якої складності.

Така опція готелю створена для ділових людей, які навіть під час відпочинку звикли працювати. Забезпечить вашу ділову зустріч ідеальним сервісом персонал, який дбає про гостей та надзвичайно любить свою роботу.

Номери та апартаменти: опис, ціни

В готелі можна забронювати стандартні номери, напівлюкси, делюкси, люкси. Для зручності гостей в номерах є:  душ, фен, тапочки, рушники, міні-парфумерія, зручні меблі, одне двоспальне або два односпальних ліжка, LCD телевізор, килимове покриття, вихід на балкон.

Для любителів якомога комфортнішого відпочинку з усіма послугами, у готелі можна забронювати апартаменти.

Це великий зручний двокімнатний номер, площею 39 кв.м. Інтер'єр номера складається зі зручною меблевий гарнітури, одного двоспального ліжка в спальні, одного великого дивана і одного крісла у вітальні, пуфа та LCD телевізорів, каміну,  килимового покриття, виходу на балкони зі спальні і вітальні. Для зручності гостей в номері є ванна кімната з джакузі.

Увесь спектр послуг, який надає готель «Graal Resort» - це виняткова якість, турбота про клієнта та його комфорт. Такий відпочинок запам’ятається надовго.  На сайті ви можете переглянути фото номерів та забронювати їх. Новий готель «Graal Resort» гостинно відкриває свої двері для нових відвідувачів з України та усіх куточків світу.

Отож, бронюйте  номери, які вам підходять найкраще,  обирайте зручний теплий одяг, налаштовуйтесь на позитив та вирушайте у зимову казку.

Контакти для бронювання:

E-mail: [email protected]

Телефон: +380501300500  

Усі новинки, акції та пропозиції дивіться на Facebook-сторінці готелю «Graal Resort» 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!