На вихідні знову змінять рух трамваїв

1925 0
У зв’язку із заміною частини трамвайної колії на вул. І. Франка з 22.00 год. від 15 вересня до кінця доби 17 вересня буде припинено рух трамваїв №№1, 3, 4, 5. Натомість трамваї №8, 7 та 2 курсуватимуть за зміненими маршрутами
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

Заплановано замінити близько 40 м колії. Роботи проводитимуться на ділянці вулиці Франка, 52-54, поблизу монастиря Святого Климентія ордену редемптористів на одній половині колії, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: На вихідних у Львові не курсуватимуть шість трамвайних маршрутів

На час ремонтних робіт до кінця доби 17 вересня буде припинено рух трамваїв № 1, 3, 4, 5. Натомість трамвай № 8 курсуватиме до зупинки «Академія мистецтв», трамвай № 2 курсуватиме за маршрутом: вул. Коновальця – вул. Вітовського – вул. Вернадського, і в зворотному напрямку: вул. Вернадського – вул. І. Франка – вул. Дорошенка – вул. Коновальця. Трамвай № 7 курсуватиме за скороченим маршрутом вул. Шевченка – вул. Замарстинівська.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!